Boek

Een roman over het verborgen verleden van het palazzo

Roman

Palazzo Puro

De roman;
Palazzo Puro, Het Verborgen Verleden van het Palazzo (253 pagina’s)

Lees hier meer over de inhoud van het boek.

 15,00

Het e-book is leverbaar via de bekende online winkels, zoals bol.com, amazon.nl en kobo.com.

Bij iedere bestelling ontvang je:

  •  Een Palazzo Puro boekenlegger 
  • Een mooie ansichtkaart –  met handgeschreven bericht van Mirella

Bestel je op een boek hier of via een andere winkel, en heb je het gelezen? Deel dan jouw eerlijke mening om andere lezers hierover te vertellen. Dank je wel alvast! 

 

 

Palazzo Puro, Het Verborgen Verleden van het Palazzo

Mirella wordt verliefd op een vervallen Italiaanse villa. Ondanks de bedenkingen van haar man en tienerzoon, besluit ze het huis te kopen van twee oude zussen die het erfden. Zij weten niet waarom zij de erfgenamen waren en vertellen over een mysterie dat nooit is opgehelderd.

Terwijl Mirella het huis opknapt en zich onderdompelt in het Italiaanse leven, krijgt ze langzaam het gevoel dat de villa een duister verleden heeft. Wanneer ze oude liefdesbrieven vindt, ontdekt ze een geheim dat angstvallig verborgen is gehouden.

In 1939 droomt de jonge visnetweefster Sofia van een ander leven. Ze wordt verliefd op de zoon van de fabrieksdirecteur, de mooie Danilo. Hij moedigt haar aan om haar dromen te volgen. Dan gebeurt er echter iets waardoor alles verandert. Sofia moet zich staande houden in een leven waar ze niet zelf voor heeft gekozen.

Na de Tweede Wereldoorlog neemt Sofia een pijnlijke beslissing, waarvan zij de gevolgen voor altijd met zich mee zal dragen.

Zal tientallen jaren later Mirella het goed bewaarde familiegeheim onthullen of blijft het voorgoed verborgen?

Palazzo Puro speelt zich af tussen glooiende heuvels vol olijfbomen en wijngaarden in de regio Le Marche in Italië en vertelt een verhaal over liefde, vriendschap, verraad en hartverscheurende keuzes.

Over de auteur

Mirella Rosa heeft de Italiaanse villa Palazzo Puro in 2021 gekocht. Momenteel is ze samen met haar man en zoon bezig om deze te restaureren. In het dagelijks leven werkt ze als freelance consultant en heeft een passie voor het verbouwen van huizen. Het gezin woont (nog) in Nederland in een door haar zelf ontworpen huis.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Locatie Palazzo Puro

Locatie Palazzo Puro

De zee is azuurblauw, het zandstrand warm na een lome zomerdag. Als je op je Vespa of in je auto stapt, volg dan het kronkelende weggetje. Slechts een paar minuten. Links naast je kijk je uit over het groene dal met z’n goudgele akkers en kleine oleander kwekerijen. Soms onderbroken door een oude palmboom. Rechts van je liggen de rollende heuvels vol olijfbomen, de gestucte huizen, geverfd in pasteltinten, worden verwisseld voor boerenwoningen van goudgele handgemaakte bakstenen. En dan zie je...

Lees meer
Het verhaal

Het verhaal

De roman is geïnspireerd op de vondsten en het gevoel van Palazzo Puro. Het fictieve verhaal wordt ingefluisterd door het huis, de omgeving, de buurtbewoners en de volgers op het instagram account van Palazzo Puro. Ieder moment, ieder gesprek en iedere vondst in het huis geeft nieuwe wendingen en plots. Alsof Palazzo Puro langzaam haar verhaal onthult.De dvrouwen van Palazzo Puro nemen je mee op avontuur. Dit begint in de jaren '30 als de visnetweefster Sofia verliefd wordt op de mooie Danilo,...

Lees meer

About Me

Ik ben Mirella en auteur van het boek Palazzo Puro. Dit huis ligt in de prachtige regio Le Marche, Italië