Palazzo Puro

 15,00

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Mirella wordt verliefd op een vervallen Italiaanse villa. Ondanks de bedenkingen van haar man en tienerzoon, besluit ze het huis te kopen van de twee oude zussen die het erfden, maar niet begrijpen waarom. Zij vertellen over een mysterie dat nooit is opgehelderd.

Terwijl Mirella het huis opknapt en zich onderdompelt in het Italiaanse leven, krijgt ze langzaam het gevoel dat de villa een duister verleden heeft. Wanneer ze oude liefdesbrieven vindt, ontdekt ze een geheim dat angstvallig verborgen is gehouden.

In 1939 droomt de jonge visnetweefster Sofia van een ander leven. Ze wordt verliefd op de zoon van de fabrieksdirecteur, de mooie Danilo. Hij moedigt haar aan om haar dromen te volgen. Dan gebeurt er echter iets waardoor alles verandert. Sofia moet zich staande houden in een leven waar ze niet zelf voor heeft gekozen.

Na de Tweede Wereldoorlog neemt Sofia een pijnlijke beslissing, waarvan zij de gevolgen voor altijd met zich mee zal dragen.

Zal tientallen jaren later Mirella het goed bewaarde familiegeheim onthullen of blijft het voorgoed verborgen?

Palazzo Puro speelt zich af tussen glooiende heuvels vol olijfbomen en wijngaarden in de regio Le Marche in Italië en vertelt een verhaal over liefde, vriendschap, verraad en hartverscheurende keuzes.

Palazzo Puro on Instagram

Want to share your instagrams of you with your Palazzo Puro? Use the #palazzopuroboek hashtag.