Wonen

Alles over het vinden van een huis en wonen in Italië

Checklist voor het vinden van jouw droomhuis

Checklist voor het vinden van jouw droomhuis

Hoe vind je jouw droomhuis in Le Marche, of een andere Italiaanse provincie. Zelf gebruikte ik een handige checklist bij mijn zoektocht. Aan de hand van de onderstaande punten maakte ik honderden huizen tegen elkaar af, die ik online bekeek..   In mijn hoofd vormde zich wel een beeld van waar ik graag zou willen wonen en waar het huis aan moest voldoen. Uiteindelijk hebben wij maar 1 werkelijke bezichtigingen gehad, voordat we ons huis kochten. Zoek jij ook een huis? Dan kan deze checklist...

Lees meer
Checklist voor het vinden van jouw droomhuis

Tips voor het vinden van jouw huis in Le Marche

Ben je ook op zoek naar een huis in Italië voor vakanties, als b&b of om er een fulltime te gaan wonen en een heel nieuw leven te starten? Dan is Le Marche een provincie die je niet wilt overslaan tijdens je zoektocht. Vanuit Nederland ben je langer onderweg om hier te komen, maar je wordt beloond met tropische sferen aan het strand en een romantisch heuvellandschap in het binnenland. En niet te vergeten: je kunt hier ook skieën in de winter op de besneeuwde toppen van de Apenijnen die nog...

Lees meer

About Me

Ik ben Mirella en auteur van het boek Palazzo Puro. Dit huis ligt in de prachtige regio Le Marche, Italië