Huren Palazzo Puro

ZOEK JE EEN MOOIE FOTOSHOOT OF FILM LOCATIE? PALAZZO PURO IS TE HUUR

FOTOSHOOT & FILM LOCATIE

Palazzo Puro is een oud italiaanse villa met hoge plafonds en vierkante, ruime kamers. De muren hebben vervaagde kalkverf of zijn van bakstenen. Binnenkort start de verbouwing van het huis, maar ook nu is ze al prachtig. Denk aan betonnen doorleefde vloeren, oude deuren en luiken, hoge ramen. Er komt veel natuurlijk licht binnen, maar door de binnenluiken is dit ook eenvoudig te filteren.

De tuin rondom het huis bestaat uit grasland, honderd jaar oude olijfbomen, oleanders, hoge dennenbomen en een palmboom. Iets lager vind je nog een graanveld, eindigend bij het riet van de – soms droge – rivier. De zee ligt op 5 minuten rijden en parkeren is eigenlijk altijd zonder problemen mogelijk.

Er is een kleine haven waar de boten op het strand worden getrokken. Ook vind je er talloze hippe- en minder hippe beachclubs, de gekleurde italiaanse parasolletjes, jaren ’70 vibe en een palm boulevard. Rijd je 10 minuten de andere kant op, landinwaarts, dan vind je eeuwenoude dorpjes op heuvelruggen, met verzorgde straatjes en gekleurde huizen. Je kunt bij Palazzo Puro alle kanten op voor jouw fotoshoot of filmopname. 

Hoe werkt het

 

Snel en eenvoudig te boeken…

#1

TRAVEL

Zo kom je er

Het is mogelijk om te vliegen op Ancona, Pescara, Perugia of Rome. Met de auto is het circa 16 uur rijden.

#2

plan it

MODELLEN 

San Benedetto del Tronto is een stad met vele mogelijkheden voor modellen en props.

#3

book it

TIJDSTIP

Kies wanneer en hoe lang je wilt komen, en met hoeveel mensen. Hou er rekening mee dat het huis op dit moment leeg is, en geen voorzieningen heeft.

#4

create it

FOTOSHOOT

Je ontvangt de sleutel en gaat aan de slag met jouw team om de mooiste foto’s of film te maken.

Fotoshoot here?

Wil jij hier fotograferen of filmen, en meer weten over de mogelijkheden? Stuur mij dan even een e-mail.